Jäsenedut

JÄSENEDUT 2020

Edut koskevat vain henkilöitä, jotka ovat Tampereen Sotaveteraanien Huoltoyhdistys ry:n jäseniä.

Korvattavat kulut tulee olla vuonna 2020 syntyneitä kuluja. Edellisen vuoden kuluja ei korvata. (Ns. harkinnanvaraiset- ja kerta-avustukset jäävät pois.)

SOTAVETERAANIJÄSENEN EDUT

Varsinainen jäsen on henkilö, jolle on myönnetty rintamasotilas- tai rintamapalvelustunnus.

Varsinaiselle jäsenelle korvataan hänen toivomiaan kuluja 500 euron edestä kuitteja vastaan. Kuitit voivat koskea jalkahoitoa, hierontaa, siivousta, lääkärinpalkkioita, hammashoitoa, silmälasihankintaa, sairaalamaksuja tai muuta terveyteen liittyvää kulua. Tulotietoja ei tarvitse selvittää.

VETERAANIN LESKEN JÄSENETU

Koskee henkilöä, joka on ollut avioliitossa yhdistyksen jäsenenä olleen rintamaveteraanin kanssa ja että henkilö on myös itse yhdistyksen jäsen.

Veteraanin leskelle korvataan hänen toivomiaan kuluja 500 euron edestä kuitteja vastaan. Kuitit voivat koskea jalkahoitoa, hierontaa, siivousta, lääkärinpalkkioita, hammashoitoa, silmälasihankintaa, sairaalamaksuja tai muuta terveyteen liittyvää kulua. Tulotietoja ei tarvitse selvittää.

AVIOPUOLISON JÄSENETU

Koskee henkilöä, joka on avioliitossa yhdistyksen jäsenenä olevan sotaveteraanin kanssa ja että henkilö on myös itse yhdistyksen jäsen.

Veteraanin puolisolle korvataan hänen toivomiaan kuluja 250 euron edestä kuitteja vastaan. Kuitit voivat koskea jalkahoitoa, hierontaa, siivousta, lääkärinpalkkioita, hammashoitoa, silmälasihankintaa, sairaalamaksuja tai muuta terveyteen liittyvää kulua. Tulotietoja ei tarvitse selvittää.

- - - - - - - - - - - -

Lisäksi kaikki kolme yllä mainittua ryhmää voivat käyttää kerran vuodessa laboratorioedun:

VERIKOE: PSA TAI PIENI VERENKUVA TAI KILPIRAUHASTUTKIMUS

Yksi verinäyte toimintavuoden aikana. Henkilö voi valita minkä kokeen haluaa otattaa. Näihin ei tarvita lääkärin lähtettä. Laboratoriotutkimusta varten on aina ensin haettava maksusitoumus yhdistyksen toimistosta.

- - - - - - - - - - - -

Lisäksi kaikki kolme yllä mainittua ryhmää voivat ERITYISESTÄ SYYSTÄ (esim. suuret sairaalakulut) hakea lisäavustusta yhdistykseltä. Tällöin tarvitaan hakemuksen liitteeksi myös verotustodistus tai muu tuloselvitys. Hakemukset täytetään yhdistyksen toimistossa.

PDF-tiedostosotaveteraani4_17.pdf (3.4 MB)
Jäsenlehti nro 4/2017
PDF-tiedostosotaveteraani3_17.pdf (2.9 MB)
Jäsenlehti nro 3/2017